Magyarország
Kezdőlap   Szállítás és Garancia

Szállítás és Garancia

Hogy fogom megkapni a megrendelt terméket?
1. Házhoz szállítással

Mennyibe kerül a szállítás?
A házhoz szállítás díja megegyezik a Pick Pack pontokra történő kiszállítások díjával: 58.100 - Ft-tól a megrendelés ingyenes

Mikor kapom meg a megrendelt termékemet?
Webáruházunk megrendeléseit a 3-10 munkanapon belül teljesíti.

Milyen időpontokban történik a kiszállítás?
A csomagok kézbesítése munkanapokon, az Ön által választott időpontban történik: 1. 8-17 óra közötti időszakban, vagy
2. 17-20 óra közötti időszakban
Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.
A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg! Az első sikertelen kézbesítési kísérlet után, a futár a postaládájában hagy egy értesítést. Az értesítőn fel lesz tüntetve egy telefonszám, amelyen Ön egyeztethet a következő napi kiszállítás időpontjáról.
A második sikertelen kézbesítési kísérlet után, a csomag a kézbesítési címhez tartozó letéti postára kerül. A megrendelt csomag, postai átvételére 5 munkanap áll rendelkezésre.
Ha nem jó a méret, mit tegyek?
Ha a termék mérete nem megfelelő, akkor azt vissza lehet küldeni (az átvételtől számított 15 napon belül) visszatérés. Az Ön által választott másik méretre, illetve bármilyen készleten lévő termékre kicseréljük. Természetesen csak sértetlen, nem használt terméket áll módunkban visszacserélni. A termék visszaküldése saját költségre történik

Van garancia a termékekre?
A termékekre 1 év garancia jár.